Follow by Email/Obserwuj przez Email

sobota, 16 marca 2013

SAŁATKA Z DOMOWYM ROSTBEFEM I TOSKAŃSKIMI SZALOTKAMI MARYNOWANYMI W OCCIE BALSAMICZNYM

Właśnie się szykujemy do Doboszów na degustację domowych wędlin a w szczególności kaczych piersi. A że nie wypada iść z pustymi rękami zrobiłam dwie sałatki: carpaccio z cukinii i sałatkę z własnej roboty rostbefu.

Składniki:

  • mieszanka sałat
  • kilka plastrów rostbefu
  • kilka toskańskich szalotek marynowanych w occie balsamicznym
  • oliwa truflowa
  • pieprz


Na sałacie ułożyłam cienkie plastry rostbefu i cebulki, skropiłam zalewą z cebulek i oliwą truflową.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dzięki za komentarz! Wszystkiego smacznego! :) Cytryna&Co.

Łączna liczba wyświetleń